I WEAR* EXPERIMENT ANDIS VÄLJA UUE SINGLI “HUNGER”

Elektro-pop trio I Wear* Experiment andis reedel välja uue singli pealkirjaga “Hunger”.

I Wear* Experimenti viimase singli “Unwind” ilmumisest on möödunud aasta ning vahepeal on bänd kirjutanud ning salvestanud palju uut muusikat. Reedel andis bänd välja singli pealkirjaga “Hunger”. “Võib öelda, et viimased kontserdivaesed 15 kuud on meile produktiivsuse mõttes kasuks tulnud,” sõnab bändiliige Hando Jaksi.

“Uue singli puhul meeldib meile kontrast eelmise singliga “Unwind”. “Hunger” on hoogne, lihtne ja konkreetne – just selline lugu, mida on suvistel festivalidel tore mängida ja publikul hea kaasa hüpata,” lisab ta. “Loo sisu võib kokku võtta mõttega, et tihtipeale on tee tähtsam ja põnevamgi kui sihtpunkt.”

“Hunger” on nüüd kuulatav kõikidel voogedastusplatvormidel.

I Wear* Experimenti näeb sel suvel lavalaudadel 2. ja 3. juulil toimuval kultuurifestivalil Võnge ning 21. augustil toimuval Kapa Festivalil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.