TÜRGI DARK-WAVE DUO SHE PAST AWAY ESINEB OKTOOBRIS TALLINNAS

16. oktoobril esineb Sveta Baaris türgi dark-wave duo She Past Away. Post punki ajastule omasele kitarrisaundile annab erivõlu minimalistlik türgi luule – She Past Away on ülevoolav, sentimentaalne, isiklik, meeletu ja kummitav.

Mõjutustega varajaste 1980. aastate post punki ning cold wave’i helipildist, oli She Past Away paljude jaoks parim uus bänd aastal 2012, kui ilmus nende debüütalbum “Belirdi Gece”. Kokku on nad seni avaldanud 4 stuudio- ja ühe remixalbumi, mis on suuresti laiendanud žanri ning täiendanud nende inimeste muusikamaailma, kelle lemmikbändide seas on näiteks Fields of the Nephilim, The Sisters of Mercy, Bauhaus või Suicide.

Kontserdi avab Deathsomnia – uus kolmeliikmeline Suurbritannia-Eesti bänd, kelle omanäoline kõla lähtub düstoopilis-industriaalsest punk-esteetikast, mida kannavad toored emotsioonid ja live-bändi energia. Multiinstrumentalistidest bändi liikemetest esindab Eestit naislaulja Kadri Sammel, kes on publikule varem tuntud projektidest Forgotten Sunrise ja Bedless Bones. Projekt on saanud alguse Suurbritannias Richard Powley (Telepathy) ja Bruno Russo poolt, kelle loominguline sünergia ja erinev taust pungi, hardcore’i ja elektroonilise muusika valdkondades on Deathsomnia žanripiire painutava omapära allikaks.

She Past Away ja Deathsomnia jõuavad Sveta Baari lavale 16. oktoobril. Piletid on müügil Ticketeris.


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.