ELEKTROONILISEL DUOL HUNT ILMUS TEINE STUUDIOALBUM “STATION LUNA”

Foto: Birgit Pajust

Hannaliisa Uusma ja Brigitta Davidjantsi duo HUNT andis esmaspäeval, 31. mail välja albumi “Station Luna” ning nende samanimeline singel avab suvehooaja. Albumilt leiab kaheksa uut lugu ja Leslie Da Bassi remiksi loost “Siberia”, mis ilmus möödunud kevadel USA labeli This & That Tapes kassetil “Split”.

“Nagu paljud teisedki muusikud, kasutasime meiegi koroonaaega uue muusika nokitsemiseks. Paljud asjad olid töös juba varem, aga see aastaring andis võimaluse need tervikuks siduda ja lõpuni vedada,” rääkisid Brigitta ja Hannaliisa “Station Luna” sünniloost.

Uus album on helikeelelt pigem introspektiivne, flirtides omal kargel moel electro, tänavasoul’i, kosmiliste digi- ja analoogsound’idega. On nostalgilisi mineviku- ja olevikuhelisid ning tantsulisemat elektropoppi esindab albumi nimilugu “Station Luna”. Jätkuvalt teevad bändi eksimatult äratuntavaks Hannaliisa vokaal ning Brigitta elektroonikaga sünteesitud klaveripartiid. Plaadi on miksinud ja masterdanud Peeter Salmela, kelle stuudios on valminud ka bändi teise helikandjad.

Esialgu saab uut plaati kuulata Bandcampis ning nädala lõpust ka Spotifys. Albumi vinüülkandjat saab eeltellida Bandcampist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.