SEL NÄDALAVAHETUSEL SAAB IGAÜKS KODUST LAHKUMATA GLASTONBURY FESTIVALIL OSALEDA

Kuvatõmmis treilerist

Legendaarne Glastonbury festival ei toimu viiruse tõttu ka sel aastal oma tavapärasel kujul. Küll aga avaneb laupäeval, 22. mail ning pühapäeval, 23. mail kõigil võimalus osaleda Glastonburyl ekraani vahendusel – nimelt toimub virtuaalne festival otse Worthy Farm’ist.

Esimest korda festivali ajaloos saavad virtuaalsel teel kokku festivali fännid üle kogu maailma, et nautida ekraanide vahendusel maailmakuulsate artistide esinemist idüllilises Worthy Farmis. Tavapäraselt on Glastonbury festivalile pileteid saada ääretult keeruline, sest need müüakse välja välgukiirusel. Seekord aga osaluspiirangut ei ole.

Esinejate nimekiri on muljetavaldav – õhtu jooksul saab näha ja kuulda selliseid bände ja artiste nagu Coldplay, HAIM, Damon Albarn, IDLES, Jorja Smith, Kano, Michael Kiwanuka, Wolf Alice ning DJ Honey Dijon. Lisaks astuvad külalisesinejatena üles Roisin Murphy ning George Ezra ja suulise kõne etteastetega näiteks PJ Harvey, Kate Tempest, Jarvis Cocker ja teised. Worthy Farmi aladel üles võetud virtuaalselt festivalilt ei puudu kuulsad Pyramid Field ja Stone Circle.

Viis tundi pikka festivalielamust saadab erikülaliste poolt peale loetud narratiiv, mis juhib festivalil osalejad läbi Somerseti. Kogu virtuaalse festivali on üles filminud Grammyle nomineeritud tunnustatud režissöör Paul Dugdale ning see retk pakub külastajatele elamuse festivalialal, mis võtab tavaliselt iga aasta juunis vastu üle 200 000 inimese.

Ajakava (22. mai):

21.00 Wolf Alice
21.25 Michael Kiwanuka
21.55 George Ezra
22.05 IDLES
22.30 Haim
23.05 Coldplay
23.50 Damon Albarn (Blur)
00.35 Jorja Smith
1.05 erikülaline
1.35 Kano
2.00 DJ Honey Dijon feat. Roisin Murphy

Virutaalne Glastonbury festival algab 22. mail kell 21.00 ning 23. mail kell 16.00 ja kell 21.00 siin: worthyfarm.live

Pileti hinnaks on €23 ning selle saab endale soetada siit

Ürituse treiler:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.