MARI MEENTALO AVALDAS OMA ESIMESE SOOLOSINGLI “KEVAD”

Foto: Ruudu Rahumaru

Neljapäeval, 20. mail ilmus Mari Meentalo sooloprojekti esimene singel “Kevad”, mis räägib muidugi mõista armastusest ja kevadest.

Olenemata sellest, et lugu ootas mitmeid aastad sahtlis oma aega, on selle sõnum ajatu: kes meist ei oleks olnud kordki niivõrd armunud ja sellest tundest sedavõrd haaratud, et mõtted kallimast saadavad isegi unenägudes? “Loo lihtne viis ja seade ning tabav lüürika jäävad kummitama, nagu seda teevad ka mõtted kallimast,” arvab laulust autor ise. Marit saadab kitarril Marek Talts.

Mari Meentalo on laulnud end eestlaste mällu lauluga “Unemati”, mida ta esitas Eesti Laulul bändi Meister ja Mari koosseisus ning on praegusel ajal tuntud kui folktroonikabändi OOPUS vokalist ja torupillimängija.


Lugu SoundCloudis

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.