OUU VIDEO “CARAMEL PARK” VIIB MEID KUSTUMATUSSE KARAOKEÖÖSSE

Foto: Inga Tislar

Neljapäeval, 20. mail ilmus ansambel OUU loole “Caramel Park” vaimukas muusikavideo, mis viib meid otse Retroteegi südamesse, jutustades loo ühest lihtsast mehest ja kustumatust ööst. Kas karaoke esitust saadab edu ja see teeb mehest “ühe õhtu” staari? Kõik küsimused saavad vastused videost.

Klipis kehastuvad bändliikmed värvikateks karakteriteks, keda viib kokku üks ühine öö karaokebaaris Retroteek. Videos teeb muuhulgas külalisena kaasa OUU kuulajatele/vaatajatele juba tuttav Joonas Ärmpalu ning laulja Inga Tislar, ansamblist deLULU. Video režissööriks ja produtsendiks on bändiliige Jaan Sinka, kes muuhulgas on teinud lüürikavideo Ukraina artistile Ivan Dorn ja Smilersi viimase singli “Tee, mis sa tahad” muusikavideo.

“Video tegelikuks eesmärgiks oli suur soov saada Retroteeki enda isiklik “booth”, kuhu iga kell sisse sadades see meie jaoks vabastataks,” kommenteerib ansambel OUU üksmeelselt ning meelekindlalt.

Ansambel OUU andis 13. aprillil välja enda kolmanda täispika albumi “Saint Frotée”. Album on endiselt saadaval nii digitaalselt (kuula Spotifyst / bandcampist) kui vinüülil, hästivarustatud plaadipoodidest: Terminal Records&Bar, Biit Me Record Store, 311.ee, World Clinic plaadipood ja Apollo.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.