TRIIN LELLEPI & C-JAMI UUS LUGU VIIB MAFFIABOSSIDE MAAILMA

Foto: Aliis Kampus

Triin Lellep ja tšellokvartett C-Jam andsid välja ühise laulu ja muusikavideo “Ma ei ole enam see!”, kus rokkivad tšellod saadavad maffiabosside tagatubades toimuvaid hämaraid tegusid.

Muusika ja sõnade autor Triin Lellep kirjutas laulu juba paar aastat tagasi Pariisis. “Mul kogu aeg kripeldas, et lugu kogub sahtlis tolmu. Alustades koostööd C-Jamiga, tuligi meil idee teha ühine lugu. Pärt Tarvasel tekkis loost kohe oma visioon ja kuigi see vastandus minu visioonile, mina olin kujutanud seda laulu rahulikus jazzi stiilis, tuli lõpptulemus tõesti huvitav ja (minu) kastist väljas,” räägib Lellep.

“Mulle meeldib noorte neidude laule pea peale keerata,” naljatleb Tarvas, kuigi kohe möönab, et tegelikult naishäälega väga palju muusikat C-Jam salvestanud polegi. “Oli igati värskendav ja tore kogemus,” lausub ta.

Laulule ilmus ka video, kus Lellep ise kehastab meest. “Tundub, et sain mehe rolliga üllatavalt hästi hakkama. Mõned sõbrad ei tundnud kohe äragi, et “korstnapühkijast Boratit” meenutav kiitsakas habemik videos mina olin,” naerab Lellep. Video võtsid üles Viktor Koshkin ja Kristjan Teedema. Transformatsiooni naisest meheks viis läbi grimmikunstnik Liina Niinemägi. Näitlejatena saab videos näha moedisainerit Gerli A. Chantelle’i, USA kinnisvaraärimeest ja modelli Tanel Beerenit, Vlad Rannametsa ja Madis Karedat, kes kõik kehastavad maffiabosse.

Laulu pühendavad muusikud Kaitseväe orkestrile. “RIP Eesti puhkpillimuusika,” lausub Tarvas. “Aga loodame, et Eesti muusika elab üle sellegi raske katsumuse ja toob meile taas palju rõõmu!” lõpetab Lellep siiski positiivsel toonil.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.