TERAVMOON AVALDAS DEBÜÜTALBUMI “LOODAN, ET SUL POLE PAHA MEEL” JA ESITLEB SEDA SEL REEDEL ROKIKLUBI BARBAR TERRASSIL

Möllurokiansambel Teravmoon andis välja debüütalbumi ja miniatuurse töövihiku täiskasvanutele “Loodan, et sul pole paha meel”. Plaati saab kuulata koos bändiga juba sel reedel, 21. mail rokiklubi Barbari terrassil, esitluskontserdit on võimalik nautida juunikuus.

“See mitmel moel väga ainulaadne album. Kuna me ei üritanudki žanriliselt otseselt kellegi õrnemaid kehaosasid silitada, siis leiab siit omale lemmikloo nii käredat vokaali armastav higise nahktagiga vanakooli hevimees kui ka juuksevärviga ülepingutanud noor veganrokkar.

Kes plaanib albumi osta CD kujul, saab booklet’i avades lahendada lõbusat täiskasvanute töövihikut. See pole mingi argipäeva sudoku vaid tõeline võimatute ülesannete kogumik pühapäevase peaparanduse kõrvale,” kommenteeris albumit mahlase sõnakasutuse poolest tuntud bändi frontman Tiit Savason.

“Ei juhtu just iga päev kui saad füüsiliselt käes hoida teoks saanud unistust. Mina olen selle bändi musikaalne süda ja seetõttu on mul eriti hea meel, et albumi lõpuks valmis saime. Kõige rohkem läks aega vokaali salvestamisega, sest olgem ausad, mu vend on küll kõva showmees, kuid ta ei ole kellegi Jaak Joala. Teravmoon on minu jaoks olnud alati vabastav projekt, kus ma saan teatud laadi emotsioone välja elada. Usun, et selleks rokk ongi mõeldud, et saaks ennast välja elada,” rääkis mõtlikult kitarrist ja albumi arhitekt Silver Savason.

“Enne selle plaadi tegemist me kindlasti ei mõistnud, mida reaalselt plaadi tegemine tähendab,” sõnas muidu tasane, kuid kuulu järgi seksuaalselt võimekas bassimees Mihkel “Seeliku” Kütt.

Šis ir ļoti labs albums,” ütles enesekindlalt trummar Martins ning ülejäänud bändiliikmed noogutasid.

Teravmoon on 2018. aastal iseseisvat muusikat tegema hakanud koomilise lavashowga meelelahutuslik rokkansambel. DIY (tee seda ise) kultuuri kõrgelt hindav bänd on seni avaldatud kolm isetehtud muusikavideot, millest viimast saab näha siit. Bändi koosseisu kuuluvad Tiit Savason (vokaal), Silver Savason (kitarr), Mihkel Kütt (basskitarr), Martins Briedis (löökriistad).

Bändi tegemistega saab end kursis hoida ja plaati tellida Facebooki vahendusel, lustakaid videoid saab vaadata YouTube’i kanalil ja muusikat kuulata Spotifys ning bandcampi lehel. Meeleolukas plaadikuulamine Barbari terrassil juba 21. mail.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.