VON DORPAT ANDIS VÄLJA SINGLI JA VIDEO LOOLE “IGAST PÄEVAST IME”

Eestikeelset R&B’d ja soul’i viljelev ansambel Von Dorpat sai valmis suvise laulu, mis jõuab ka bändi sügisel ilmuvale teisele albumile. “Igast päevast ime” on kirjutatud kolmele sõbrale, kes kõik lühikese ajavahemiku jooksul esimest korda isaks said.

“See pala tabab emotsioone ja hetki, mis kaasnevad ühe elu erilisema sündmuse ehk lapsevanemaks saamisega,” ütleb Von Dorpati solist ja klahvpillimängija Johannes Vedru. “Sõprade kogemused oma lastega olid inspireerivad – eriti hea meel on, et inimesed, kellest laul räägib, lõid kaasa ka muusikavideo filmimisel. Nii sai kõik väga ehe.”

Singli “Igast päevast ime” autor on Johannes Vedru. Loo produtseeris taaskord Ahto Abner ning salvestamine viidi läbi Peeter Salmela stuudios. Masteri tegi Siim Mäesalu. Muusikavideo valmis koostöös Event Media tiimiga, režissöör on Kati Jägel.


Spirituaalne ja samas romantiline, ühtaegu kosmopoliitne ja kodumaine – see on Von Dorpati muusika olemus.

Kollektiiv loodab kõigi huvitatud kuulajate jaoks jätkuvalt pakkuda helide maailma, mis paistaks Eestis silma eripärasusega: omaks kontakti ameerikaliku musta muusikaga, kuid sisaldaks samas eestikeelset kvaliteetset lauluteksti.

Ansamblil ilmus 2018. aastal esikalbum “Kõik jutud”, mis võeti publiku poolt väga soojalt vastu. Möödunud aastal andis Von Dorpat välja kolm singlit “Vaba mõtleja”, “Veendun taas” ning “Oodatud vaikus”. Käesoleva aasta märtsis jõudis kuulajateni singel “Paula”, mille esmaesitlus toimus ETV saates “Terevisioon”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.