SUPERSTAARISAATE FINALIST HELE-MAI MÄNGEL ANDIS VÄLJA DEBÜÜTALBUMI “CHILDREN AT HEART”

Foto: Karoliina Piirsalu, kujundus: Hele-Mai Mängel 

Superstaarisaate finalist Hele-Mai Mängel andis 15. mail kollektiivi Charlie alt välja debüütalbumi “Children At Heart”. Lühialbum, millelt leiab kolm futuristlikult nostalgilist lugu, on saadaval kõikidel muusikaplatvormidel.

Elektroonilise popmuusika duo Charlie moodustavad laulja Hele-Mai Mängel ja produtsent Ross Linnamägi. Koosseis alustas tegevust 2017. aastal, kui võideti konkurss “Elu võimalus” ja avanes võimalus astuda üles “Eesti Laulu” vaheesinejana. Konkursi võidulugu ja nende esimene singel oli “Rose Parade”, mille leiab värskendatud kujul ka uuelt lühilabumilt.

Lühialbumi nimiloole “Children At Heart” ilmus eelmisel nädalal ka seikluslik muusikavideo, mis filmiti üles inimtühjas T1 Mall of Tallinn Kaubanduskeskuses. “Meie kõige esimene mõte oligi filmida öösel tühjas kaubanduskeskus, sest see tundus lihtsalt nii maagiline ja põnev kontseptsioon! Kuna lugu ise kannab endas “südamelt lapsed” sõnumit, siis oli meil väga hea meel, et saime võimaluse jäädvustada need emotsioonid videosse,” kommenteerib Mängel värskelt valminud muusikavideot. Muusikavideo režissöör on Annika Väljataga.

Hele-Mai Mängel, kes osales 2018. aastal “Eesti otsib superstaari” saates, asus samal aastal õppima Balti filmi, meedia ja kunstide instituuti Integreeritud kunsti, muusika ja multimeedia erialale ja on sellel kevadel lõpetamas. Lühialbum “Children At Heart” on ühtlasi ka muusiku lõputöö. Charlie lühialbum “Children At Heart” on saadaval kõikidel muusikaplatvormidel ning kollektiivi tegemistega saab olla kursis Facebooki ja Instagrami kaudu.

“Children At Heart” lühialbum Spotifys: 


“Children At Heart” muusikavideo:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.