WIIRALT VIIB TÄHTEDELE LÄHEMALE!

Kuvatõmmis videost

Ansambel Wiiralti värske singel “Tähed” sai video, mis viis bändi otsekui muinasjutu sisse. Keset Nõmme mände kõrguv tähetorn, mida korras hoidmas tähevalvur Mars, ehitati juba aastal 1910 Nikolai Von Glehni poolt vaatetorniks. Eelmise sajandi kuuekümnendail ehitati vaatetorn Charles Villmanni poolt ümber aga observatooriumiks.

Wiiralti mitmed uutest lugudest on kirjutatud üldse Ameerikas, kus bänd on oma esimese ingliskeelse plaadi kallal eeltööd tegemas. Las Vegase eredad tuled panid igatsema Eesti tähistaevast ja nii sündiski “Tähed”, mille autoriteks Martin Saaremägi ja USA “The Voice” finalist Ryan Whyte Maloney. Lugu on saanud juba rohkelt positiivset vastukaja erinevatest raadiojaamadest.

Romantilise alatooniga “Tähed” on kolmas singel Wiiralti 2021. aasta lõpus ilmuvalt kolmandalt stuudioalbumilt. Uuelt plaadilt on seni ilmunud Eesti Laulu võistluslugu “Tuuled” ja “Mees su mäng on mängitud”. Juba sel suvel viiakse “Tähed” Eesti eri paikadesse.

Kuula ja vaata uut lugu “Tähed” siit:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.