POPDUO RESPEKT RÕÕMUSTAB FÄNNE OMA AMETLIKU TAGASITULEKUSINGLIGA “ELU EES”

Foto: Sven Tupits

Täiendatud 3. mail kell 12.34 |

Ansambel Respekt on valmis saanud uue singli, mil nimeks “Elu ees”. Viisi autoriks Austria šlaagrilaulja Nikolaus Presnik, sõnad kirjutas Kerdo Mölder.

“Laulu eesmärk on sellel keerulisel ja raskel ajal anda inimestele lootust, positiivsust ja usku. Igal mõõnal on alati tõus, peab olema vaid kannatlik – lootma, unistama ja uskuma. Anname kõik endast killukese, et viirus taanduks ja saame naasta normaalse elu juurde. Ei ole enam palju minna – natukene veel pingutada,” kommenteeris bänd singli ilmudes.

Uue looga teeb Respekt ka sügava kummarduse kollektiivis ligi 5 aastat kaasa teinud lauljatarile Rita Liiverile, keda tänatakse tema panuse ja energia eest. “Me soovime talle kõrget lendu tema uute projektidega. Rita tegutses Respektis aastast 2015 kuni 2019 ja temaga anti välja tuntumad laulud nt. “Peapeal”, “Tuhat nuga selga” ja “Topeltmäng”. Samuti vändati tema ajal Respektist Henrik Normanni mängufilm “Elu hammasratastel”.
Rita kurtis alati, et ta peab olema “igavene teine” – kuid nüüd saab ta tegeleda enda projektidega ja saab olla “igavene esimene” – hoiame talle kõvasti pöialt.

Eks me kõik jõuame ühel päeval tagasi oma juurte juurde, nii juhtus ka Respektiga, kellel on hea meel tervitada kollektiivis taas Jane Kruusmaad, kellega koos Respekt aastal 2009 sündis, kasvas ja kõrgustesse lendas.”

Respekti näeb juba sellel suvel ka lavalaudadel. Esinemiste osas on Respekt võtnud aga kindla seisukoha – esinemisi võetakse vastu vähem ja kaalutletult. “Pigem olgu esinemisi vähem ja me teeme neid suure energia, soovi ning poweriga, kui et neid on palju ja sellest saaks taas nö. “liinitöö”, mis kaotaks ära kvaliteedi ja energia – mis tegelikult saigi kunagi Respekti lahkuminekule saatuslikuks.”

Häid uudiseid jagub veelgi. Nimelt alustas Respekt uue albumi “Õnnelik lõpp” salvestamist, mis peaks ilmavalgust nägema selle aasta sügisel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.