KUULA | ELIZA “YOU SAY THINGS”

Lauljatar ELIZA avalikustas reedel oma neljanda singli pealkirjaga “You Say Things”.

“Loo idee tekkis mulle ühel tavalisel neljapäeval muusikakoolis olles,” kommenteeris ELIZA. “Läksin koju ja tegin peaaegu terve demo valmis ühe nädalavahetusega, sest kohe algusest peale oli mul idee täielikult paigas. Seejärel hakkasin erinevaid aspekte lihvima ning lõpuks saatsin loo Studio89-sse Rauno Avelile masterisse, kes andis mulle paar suurepärast ideed ja äratas loo ellu. See laul võiks kuulajas äratada soojustunde, mis tekiks justkui viimast korda kodus olles, aga et pärast seda peab lendu tõusma.”

ELIZA on laulja/laulukirjutaja/produtsent Saaremaalt. Tema uus singel “You Say Things” räägib külmast armastusest, mida iseloomustab lause: “Ma ei mõelnud seda nii.” Valust hoolimata kutsuvad nostalgia ja soojad mälestused katkise suhte juurde tagasi. Laul on kuulatav kõikidel suurematel muusikaplatvormidel.

Muusikavideo koosneb nii murtud südamest kui ka lootusest ja helgusest tuleviku vastu osakese nostalgiaga. Video pani kokku artist ise ja filmis selle koroonapiirangutele vastavalt oma kodus.

Laulmisega hakkas ELIZA tegelema 2018. aastal, produtseerimisega aasta tagasi. Teda on võrreldud Lana Del Rey, AURORA, Billie Eilishi ja Enyaga. Uusi laulusõnu tuleb tema pastakast pea iga päev. Laulja saab peamiselt inspiratsiooni ümbritsevast loodusest, ilmadest ja tormidest.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.