KUULA! PÚR MÚDD JA NOOR ANDEKAS HOLLANDI PRODUTSENT ONE OF SIX ANDSID VÄLJA UUE LOO “TIRED OF LIES”

Foto: Liina Notta

Reedel, 30. aprillil ilmus elektroonilise duo Púr Múddi ja noore andeka Hollandi produtsendi One Of Six koostöös valminud singel “Tired Of Lies”. Lugu tuli välja Hollandi plaadifirma Soave Records alt ning on saadaval kõikidel muusikaplatvormidel.

“Aus lugu, mis räägib sellest et me oleme väsinud valedest. Eks iga inimene tõlgendab lugu just vastavalt enda olukorrale, aga usun et nii mõnigi võib looga samastuda,” kirjeldab Oliver Rõõmus.

“Arvame, et paljud on väsinud nendest “valedest”, mida pakub meile sotsiaalmeedia, kus promotakse ainult ilusat ja murevaba luksuslikku elu. Keegi ei jaga millest päriselt inimesed läbi lähevad, sest see pole “cool”,” lisab Joonatan Siiman.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.