TÄNA ALGAB EESTI MUUSIKA- JA TEATRIAKADEEMIA FESTIVAL COMMUTE#3

COMMUTE (COMposition and MUSic TEchnology) on Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia festival, mille fookuses on heli, visuaal ja muusikatehnoloogia. Sel kevadel toimub festival juba kolmandat korda ja esmakordselt on COMMUTE’i üritusi võimalik jälgida veebi vahendusel. Seitsme päeva jooksul toimuvad mitmed veebikontserdid, eripalgeliste audiovisuaalsete teoste esmaesitlused ning näitus ARSi kunstilinnakus, mis jõuab laiema publikuni veebiplatvormi vahendusel.

COMMUTE’i kavas on oluline roll EMTA tudengite loomingul, kuid igal aastal on võõrustatud ka külalisi. Sel aastal esitletakse Helsingi Kunstiülikooli Sibeliuse akadeemia elektroakustilise muusika eriala õppejõude ja tudengite kompositsioone, festivalil astub üles ka Tallinna Uue Muusika Ansambel, mis esitab EMTA noorte autorite uudisloomingut.

Festivali detailsem kava nähtav kodulehel https://commute.art/

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.