ANSAMBEL SENAT OHJAB KOROONARUMALUST

Foto: Laurits Leima

Äsja sündinud progepopbänd Senat andis välja singli “Oh kooliaeg”, milles lisaks üheksakümnendatest tuttavale telekamängude stiilis muusikale on kasutatud Raul Rebase koroonarumaluse teemalist päevakommentaari.

Bändi asutaja Matis Leima: “Senati eesmärk on sillutada oma muusikaga teed tarkade mõtete ja nende inimeste vahel, kes pikka loengut ja süvenemist enam ette ei oska võtta, aga kellel neist mõtteist ometi tulu võiks tõusta.”

Bänd küsib Rebase suu läbi kuulajatelt, kas mõni kooliajal omandatud elementaarne teadmine on ka neil aidanud viimase aasta jooksul elusid päästa? Lisaks elementaarse hariduse puudujääkidele teeb senaatoritele muret veel inimese tumedam pool, kliima olukord, nutisõltuvus, viisakusreeglite hääbumine ja üksjagu muud tähtsat, millest vaikimine pole enam valik.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.