ANSAMBEL SENAT OHJAB KOROONARUMALUST

Foto: Laurits Leima

Äsja sĂŒndinud progepopbĂ€nd Senat andis vĂ€lja singli “Oh kooliaeg”, milles lisaks ĂŒheksakĂŒmnendatest tuttavale telekamĂ€ngude stiilis muusikale on kasutatud Raul Rebase koroonarumaluse teemalist pĂ€evakommentaari.

BĂ€ndi asutaja Matis Leima: “Senati eesmĂ€rk on sillutada oma muusikaga teed tarkade mĂ”tete ja nende inimeste vahel, kes pikka loengut ja sĂŒvenemist enam ette ei oska vĂ”tta, aga kellel neist mĂ”tteist ometi tulu vĂ”iks tĂ”usta.”

BĂ€nd kĂŒsib Rebase suu lĂ€bi kuulajatelt, kas mĂ”ni kooliajal omandatud elementaarne teadmine on ka neil aidanud viimase aasta jooksul elusid pÀÀsta? Lisaks elementaarse hariduse puudujÀÀkidele teeb senaatoritele muret veel inimese tumedam pool, kliima olukord, nutisĂ”ltuvus, viisakusreeglite hÀÀbumine ja ĂŒksjagu muud tĂ€htsat, millest vaikimine pole enam valik.

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.