APOLLO TOP 15 | TABELIS ON PALJU TAASTULIJAID, ESIKOHALE KERKIS PLAAT LASTE MUINASJUTTUDEGA

Esikolmiku albumid

Apollo poeketi värskes albumimüügi edetabelis on allahindluste tõttu liidriks prantsatanud Eesti Kullafondi sarjas ilmunud kolmikplaat tuntud muinasjuttudega. TOP 15 pingereas asub seekord terve armee taastulijaid – tervelt üheksa, ainsa uustulnukana hiilis Tanel Rubeni plaat “No Answers” platsile number 9.

Hetke kuumim helikandja Apollos, “Laste muinasjutud”, nägi ilmavalgust aastal 2013 ning sellel kõlavad näiteks sellised muinasjutud nagu “Punamütsike”, “Saabastega kass”, “Kolm põrsakest”, “Lumivalgeke”, “Tuhkatriinu”, “Vankumatu tinasõdur”. Esitajateks on teiste seas Salme Reek, Jüri Krjukov, Tõnu Aav, Ines Aru.

Eelmisel korral Apollo tabelis 11. positsioonile jõudnud Amor Trio omanimeline plaat tegi nüüd suure hüppe ülespoole ja maandus hõbemedalile. Kollektiiv tegutses aastatel 1972-1974 ja selle moodustasid näitlejad Tõnis Rätsep, Juhan Viiding ja Lembit Ulfsak. 

Mari Jürjensi neljas stuudioalbum “Omaenese ilus ja veas” haaras taastulijana enda valdusesse kõrge kolmanda koha. Muusik ütles helikandja ilmudes, et käes on aeg kõik ebaoluline üle parda visata ja leppida. “Pühendada aeg sellele, mis on tõeliselt oluline. Olen õppinud olema heasoovlik iseenda suhtes. Ja seetõttu võtma ka kõike ümbritsevat lihtsalt… nagu see on. Kõigest sellest kõnelevad ka minu laulud,” märkis Jürjens.

Enne kui kogu edetabeli juurde jõuame, kuulakem Jürjensi albumilt lugu pealkirjaga “Sinu sülle”:


Apollo TOP 15 (16. aprill):

1 TAAS Erinevad esitajad – Laste muinasjutud – Eesti Kullafond [3CD]
2 (11) Amor Trio – Amor Trio
3 TAAS Mari Jürjens – Omaenese ilus ja veas
4 (4) nublu – Café Kosmos
5 TAAS nublu – Café Kosmos [LP]
6 TAAS pitsa – calzone [LP]
7 TAAS Synne Valtri Band – 12 kuud
8 (15) Lana Del Rey – Chemtrails Over The Country Club
9 UUS Tanel Ruben – No Answers
10 TAAS Rita Ray – Old Love Will Rust
11 TAAS Metallica & San Francisco Symphony – S&M2 [2CD]
12 TAAS Argo Aadli ja Indrek Ojari – Agulihärrad
13 (7) BTS – BE (Essential Edition)
14 (10) Terminaator – Maailm vs. Lilian
15 TAAS Jaak Joala & Radar – Minu elu

Sulgudes positsioon eelmisel korral

Edetabel on koostatud Apollo e-poe müügitulemuste põhjal ajavahemikul 9.-15. aprill.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.