LÄTI ANSAMBEL BRAINSTORM KORRALDAB PEAGI ILMUVALE SINGLILE JA MUUSIKAVIDEOLE “FEELS” VIRTUAALSE ESITLUSPEO NING JAGAB VEEL UUDISEID

21. aprillil kell 16.00 esitleb Läti ansambel Brainstorm oma uut singlit ja muusikavideot “Feels”. Esitlus toimub uuel interaktiivsel veebiplatvormil brainstormfeels.com. Selle eksklusiivse virtuaalsündmuse jooksul on võimalik ka bändiliikmetelt küsimusi küsida.

“Video valmis meie rahvusvaheliste animaatorite kuue kuu töö tulemusena ja me ei saakski sellega rohkem rahul olla,” sõnab bändi trummar Kaspars Roga. “See annab esimese aimduse meie tulevasest energilisest albumist, mille kallal oleme viimase aasta jooksul tööd teinud. Oleme väga põnevil, et saame seda peagi oma kuulajatega jagada.

Uus veebisait brainstormfeels.com avanes täna, 12. aprillil, ning on ligipääsetav kogu maailmas kolmes keeles – inglise, läti ja vene. Veebilehel on võimalik osaleda interaktiivsetes mängudes muusika ja uue singli teemadel. Kõik, kes end lehel kirja panevad, saavad ligipääsu eelpoolmainitud online-esitlusele 21. aprillil.

Uues veebikeskkonnas on võimalik virtuaalsele maailmakaardile märkida ka riik, kust lehe külastaja pärit on. Kui vaadata Brainstormi kuulajate andmeid sotsiaalmeedias ja striimingu keskkondades, on bändil fänne rohkem kui üheksakümnes riigis.

Tähistamaks uue singli ja video ilmumist, avalikustab bänd ka kevadise fännitoodete kollektsiooni, mille on loonud vene disainer KIRILL KARAVAEV®. Tema disainis kohtuvad omavahel kaasaegsed moetrendid ning satiir ja huumor. Fännitooted tulevad erihinnaga müüki eksklusiivselt brainstormfeels.com keskkonnas.

Kuna kuulajatega kohtumine on lähitulevikus veel keeruline, on bänd mõelnud erinevate lahenduste peale, et inimestega siiski ühenduses olla. Seetõttu saab 22. oktoobril toimuv uue albumi esitlus olema samuti unikaalne virtuaalne elamus – imeline visuaalne etteaste, kust ei puudu külalisesinejad, muusikalised etteasted ja üllatused. Piletid sellele kontsertetendusele tulevad müüki 21. aprillil.

Bändiliikmed Janis Jubalts ja Maris Mihelsons räägivad: “Tegeleme selle esitluse produktsiooniga sama põhjalikult ning loominguliselt nagu oma kontsertide puhul: töös on spetsiaalseid disainid, videolahendused, koreograafia ning loomulikult anname endast laval kõik – energiat on selle aastaga kogunenud kõvasti!”

Uue looga “Feels” on võimalik tutvuma hakata alates tänasest aadressil brainstormfeels.com.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.