ALEN VEZIKO UUS VIDEOSINGEL “7 MIILI”

Kuvatõmmis videost

Muusik Alen Veziko avalikustas loo pealkirjaga “7 miili”.

Veziko kirjutab sotsiaalmeedias laulu kommentaariks järgmist: “2021. aasta alguses saime bändikaaslastega kokku, et teha ettevalmistusi suvel toimuvateks kontsertideks. Tegemiste käigus jõudsime lauluni, mille saamislugu ja sõnum on tänasesse päeva igati ajakohane.

“7 miili” on kirjutatud 2006. aastal ühele minu sõbrale, kelle maine teekond jäi raske haiguse tõttu liiga lühikeseks. Täna, 15 aastat hiljem, on maailma tabanud katastroof, mille tulemusena on väga paljud inimesed kaotanud oma lähedasi ja pereliikmeid. “Sealpool seitset miili, on veel veidikene maad…” on fraas, mis sümboliseerib lootust, et ühes teises ajas ja ruumis näeme me neid taas…

Olge hoitud!”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.