NOËP RÕÕMUSTAB FÄNNE REMIKSIDE ALBUMIGA “FOLKTONIC”

Foto: Mart Vares

Multitalent NOËP üllatab kuulajaid EP-ga nimega “folktonic”, mis koosneb viiest kodumaiste folkartistide lugude remiksist, mis sündisid 2020. aasta märtsikuus. Uuelt lühialbumilt võib leida Trad.Attack!’i, Curly Stringsi, Mari Kalkuni, Maarja Nuudi ja Duo Ruudu lugusid NOËP’ile omases võtmes.

“Eelmisel aastal pöörduti minu poole kontserdi kontseptsiooniga “NOËP Goes Folk”, mille idee seisnes selles, et ma teeksin enda lugusid folgi võtmes. Ma pakkusin omalt poolt, et pool kontserdi kavast võiks olla hoopis folgi lood NOËP’i võtmes. Selles vaimus hakkasingi esimese koroona laine alguses neid folgi remikse leiutama. Kontsert jäi küll ära, aga lood sai tehtud,” avalikustab NOËP EP sünnilugu.

NOËP’il on plaanis sel aastal avaldada rohkelt muusikat ning sealhulgas ka oma esimene sooloalbum. Esimest singlit võib uuelt albumilt oodata juba maikuus.

NB! Täna, 9. aprillil kell 20.00 toimub artisti Facebooki lehel ja YouTube’is ahjusooja EP ilmumise tähistamine! Loe täpsemalt siit

“folktonic” Spotifys: 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.