STRYCH:9 AVALDAS UUE MUUSIKAVIDEO NING DEBÜÜTALBUMI ILMUMISKUUPÄEVA

Foto: Pirjo Põim

Alles eelmisel sügisel Eesti raskemuusikas laamendanud Strych:9 avaldas uue muusikavideo “E.S.W.A.S”. Lõpuks on bänd avaldanud kuupäeva, millal juba täispikka albumit kuulata saab.

“Suur menu ja huvi meie grupi vastu, mille meie esimene singel “Sacrifice” tekitas, viis meid otsuseni korraldada Tartus debüütkontsert “Freakshow”, et ennast lõpuks näidata ka füüsilise publiku ees. See oli meie jaoks kindlasti väga suur proovikivi: loomulikult on virtuaalne tähelepanu meie muusikale oluline, kuid see ei pruugi automaatselt konverteeruda reaalseteks jälgijateks. Tuli välja, et ka reaalne huvi on suur ja andsime kontserdi täismajale: nägime lavalt ülimalt toetavat rahva reaktsiooni ja see annab meile kindlasti hoogu juurde. Muidugi otsustasime, et kogu kontsert tuleb salvestada ning nüüd on kõikidel huvilistel võimalus sellest elamusest osa saada,“ räägib bändi kitarrist Ants Reiu.

Ants lisas: “Saame lõpuks anda vastuse küsimusele, mida meie käest juba pikalt küsitud: “Millal album tuleb?” Album saab täies mahus kuulatavaks kõikidel laialt levinud streaming platvormidel ja on füüsiliselt kättesaadav alates 13. maist. Otseloomulikult käivad täispika albumi avaldamisega kaasas ka esitluskontserdid, mille ettevalmistused juba praegu käivad.”

Strych:9 on 2018. aastal Tartus asutatud viieliikmeline raskemuusikat viljelev grupeering, mille muusikat iseloomustab omapärane segu nu-, death– ja industrial metalist. Äsja avaldatud singel “E.S.W.A.S.” on osaks juba maikuus saabuvalt debüütalbumilt.


Grupi tegemiste ja uudistega on võimalik ennast kursis hoida Facebooki ja Instagrami vahendusel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.