CURLY STRINGS ESITLEB JUUNIKUISTEL KONTSERTIDEL UUT ALBUMIT “PIDU MEIS ENESES”

Foto: Maris Savik

Suvistel meeleolukatel kontsertidel tutvustab Curly Strings oma uut stuudioalbumit “Pidu meis eneses”. Uue muusika eemärk on pakkuda kuulajale positiivsust, ilu, elujaatavat rõõmu ja inspiratsiooni, mis kulub praegusesse aega eriti ära. Hoolimata raskustest on maailm ilus ja huviäratav paik ning elu koos kõigi varjunditega elamist väärt.

“Koroonaaeg on olnud loominguliselt viljakas ning oleme teinud palju uut muusikat, kuid laval esinemisest ja inimestele silma vaatamisest tunneme väga puudust. Usun, et me ei ole ainsad ning loodame, et suvel on see taas võimalik,” räägib ansambli solist Eeva Talsi.

Curly Stringsi muusika on jätkuvalt siiras, vahetu ja kaasahaarav. Kontsertidel saab lisaks uue albumi materjalile kuulda ka bändi teisi armastatud laule. Tuuri käigus jõutakse üheksasse erinevasse kontserdipaika üle Eesti. Piletid on saadaval Piletilevis.

Kuula ansambli aktuaalset singlit “Taevas seab riidu”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.