TÄPSELT NÄDALA PÄRAST ILMUB LIIS LEMSALU JA STEFANI VIDEO LOOLE “DOOMINO”

Foto: Krõõt Tarkmeel

Liis Lemsalu ja Stefan andsid 2. märtsil välja dueti pealkirjaga “Doomino”, mida nad esitasid ka Eesti Laul 2021 finaalis. Juba singli ilmudes kinnitasid artistid, et loole on oodata parajalt kreisit muusikavideot ning nüüd on video avaldamise kuupäev teada – 30. märts!

Liis: “Suur rõõm on tõdeda, et meie duett “Doomino“ on nii hästi lendu läinud ja nüüd on õige aeg pildikeel vaatajateni tuua. See 17-tunnine võttepäev oli küll pikk, kuid ääretult lõbus ja juba esimese lokatsiooni foto kõneleb iseenda eest.”

Stefan: “Veebruaris toimunud võttepäev nõudis näitlemist ja rolli kehastumist meilt mõlemalt. See oli mõnus väljakutse ja seda suurem rõõm on nüüd tulemust näha. Juba järgmisel teisipäeval, 30. märtsil on video teie ees!”

Foto video võtteplatsilt:

Foto: Sandra Sersant


Singli “Doomino” lüürikavideo:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.