VAATA! | RITA RAY MÕRUMAGUS SINGEL “LOVE AIN’T THE SAME” SAI MUUSIKAVIDEO

Eelmisel reedel kirjutasime, et kohaliku soul-muusika skeene esinumber Rita Ray avalikustas uue nostalgiahõngulise singli “Love Ain’t the Same”. Nüüd saab YouTube’ist vaadata ka laulu muusikavideot.

Tegemist on Rita Ray esimese muusikavideoga. Autentse Super 8 filmikaameraga üles võetud kaadrid kulgevad laulja kannul mööda Põhja-Eesti rannikut, peegeldades loo nostalgilisust. Video loojaks on plaadifirma RR Gems juht Dimitra.

“Love Ain’t the Same” on esimene pilguheit Rita Ray 2021. aasta sügisel ilmuvale teisele albumile. Heliloomes ja salvestustel tegutsetakse tihedas koostöös bändiga, kus kitarril on Kristen Kütner, trummide taga Ott Adamson, klahvidel Artis Boriss ja bassil Jasper Alamaa. Laulukirjutamise keskmes on jätkuvalt meie oma femme fatale.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.