EESTI MUUSIKU LUGU JÕUDIS RAHVUSVAHELISELE KOGUMIKULE

Tuulikki Bartosik (foto: Krõõt Tarkmeel)

12. märtsil ilmus järjekorras neljas rahvusvaheline kogumik “I hope this find you well in these strange times”, kus peal on ka Eesti akordionisti ja helilooja Tuulikki Bartosiki lugu “Internal Dialogue”.

Plaadifirma Nonclassical muusikaseerias on ilmunud juba kolm kogumikku koroonaviiruse piirangute ja lukustuste varjus. Nad palusid selle jaoks saata lood, mis kuidagi iseloomustavad seda hetke ja tunnet. Näiteks on paljud lindistatud kodus isolatsioonis olles.

“Minu lugu räägib sisemisest võitlusest ja sellest hetkest, kus ühelt poolt soovid tegeleda loominguga, kuid igapäevaelu sekkub jõuliselt vahele. Suur rõõm on, kui praegusel ajal tekib võimalusi oma muusikat levitada ja eriti veel sellisel rahvusvahelisel kogumikul,” lisab Tuulikki Bartosik.

“I hope this find you well in these strange times” on eklektiline kogumik, kus on kuulda põnevaid improvisatsioone, taasleitud ja muudetud salvestusi, delikaatseid muusikapalu. Nonclassical on Londonis baseeruv plaadifirma ja muusikaedendaja, mis esitleb klassikalist, eksperimentaalset ja elektroonilist muusikat. Nad toetavad oma tegevustega žanriüleseid artiste ja innovaatilist muusikat.

Kuula kogumikku:


Tutvu Tuulikki Bartosiki muusikaga Spotifys!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.