RITA RAY ÜLLITAS MÕRUMAGUSA SINGLI “LOVE AIN’T THE SAME”

Kohaliku soul-muusika skeene esinumber Rita Ray naases reedel, 12. märtsil uue nostalgiahõngulise singliga “Love Ain’t the Same”.

Melanhoolia mõjub tema loomingus jätkuvalt mõrumagusalt. Truu klassikalisele R&B kõlapildile, teeb preili Ray taas koostööd Solid Gold Sound tiimiga. Produktsiooni taset tõstab sessioon legendaarses Eesti Raadio I stuudios, kus 11-liikmelise keelpilliorkestri arranžeeringuid ja salvestust juhtis Rita Ray ise. Baritonkitarri käigud lisavad tervikule parajal määral ka suitsust bluusi, ning lugu tõotab köita erinevate muusikastiilide austajate tähelepanu. Singel ilmus digitaalselt plaadifirma Funk Embassy Records alt.

16. märtsil avaldatakse loole ka visuaal, mis on ühtlasi Rita Ray esimene muusikavideo. Autentse Super 8 filmikaameraga üles võetud kaadrid kulgevad laulja kannul mööda Põhja-Eesti rannikut, peegeldades loo nostalgilisust. Video loojaks on plaadifirma RR Gems juht Dimitra.

Tegemist on esimese singliga alates Rita Ray edukast debüütalbumist “Old Love Will Rust”. 2019. aastast tegutsev bänd jätkab enda positsiooni kindlustamist soul-muusika ringkonnas nii meil kui mujal. “Love Ain’t the Same’i” kohta on UK-s resideeruv tunnustatud produtsent Shawn Lee öelnud: ”Rikkalik, siidjalt pehme, ent emotsionaalselt toores. Muss minu kõrvadele!” Singel on köitnud ka juba BBC Londoni huvi, teenides oma esimese rahvusvahelise raadiomängu koos eksklusiivse intervjuuga Robert Elmsi saates.

“Love Ain’t the Same” on esimene pilguheit Rita Ray 2021. aasta sügisel ilmuvale teisele albumile. Heliloomes ja salvestustel tegutsetakse tihedas koostöös bändiga, kus kitarril on Kristen Kütner, trummide taga Ott Adamson, klahvidel Artis Boriss ja bassil Jasper Alamaa. Laulukirjutamise keskmes on jätkuvalt meie oma femme fatale.

Kuula uut singlit Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.