DELULU SINGLIST “SAFER THAN HOME” VALMIS TRUMMI JA BASSI REMIX

deLULU

Neljapäeval, 11. märtsil ilmus Eesti trummi ja bassi produtsendi Audioholic remix superbändi deLULU jaanuaris avaldatud singlile “Safer Than Home”. YouTube’is on uus remix üleval Audioholicu poolse töötlusega originaalvideost.

deLULU üllitas oma teise singli “Safer Than Home” plaadifirma TIKS rekords alt 6. jaanuaril ning lugu on suuresti inspireeritud ideest a house is not a home, ehk siis mõttest, et kodu ei ole hoone vaid pigem tunne, mida keegi võib pakkuda. Keegi, kes tekitab turvatunde, vaatamata turbulentsile ümbritsevast maailmas, kus valdab ebakindlus.

Laulule valmis režissööri Martin Randalu käe all ka muusikavideo, kus peale Meelis Lusmäe valgusinstallatsiooni on läbivaks sümboliks kollane eluliin. Video kulminatsiooniks on bändiliikmete liinide ristumine, mis vihjab loodud sõprussidemetele ja muusikalisele ühiselule. 

Kollektiivi deLULU moodustavad Taavi Paomets, Mairo Marjamaa ning Inga Tislar.

Kuula loo remixi, mille tegi Audioholic:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.