30. MÄRTSIL TOIMUB TASUTA VEEBIÜRITUS “RIDERI PÄEV: MUUTUV LIVE MUUSIKATÖÖSTUS”

Artist FELIN esinemas otseülekandeüritusel “Quarantine Sessions”, mille korraldas rootslane Mikael Lenart muusikatehnoloogia startup’ist Venue. Lenart on ka 30. märtsil toimuva ürituse üks panelist. (Foto: Mohinur Saidova)

30. märtsi õhtul leiab aset veebiüritus nimega “Rideri päev: muutuv live muusikatööstus”, et tähtsustada kommunikatsiooni ning koostööd praeguses kriisis.

Otseülekandes saab kuulata kolme vestluspaneeli, milles räägitakse positiivsetest muutustest ning võimalustest live kontserditööstuses. Vestlusringides osalejad on muusikatööstuse professionaalid üle maailma, kes jagavad oma kriisi ajal õpitud teadmisi, kogemusi ning mõtteid.

👉 Facebooki üritus on leitav siit! Üritus on kõigile tasuta vaatamiseks. 

Eesti muusikatehnoloogia startup Ridline korraldab üritust sellepärast, et selle töötajad usuvad, et positiivsete näidete jagamine innustab ka teisi inimesi sarnaseid ettevõtmisi tegema või midagi uut looma.

Ridline ise tegeleb artisti riderite tarkvara loomisega, mis aitab selgelt välja tuua artisti esinemisvajadusi ning vähendab seeläbi organiseerijaga tekkivaid kommunikatsioonivigu.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.