KÖÖMES AVALDAS VÄRSKE SINGLI “SINUGA KOOS”

Ansambel Köömes avaldas esimese singli oma viiendalt albumilt.

Värske loo “Sinuga koos” sünd jääb küll sügavasse koroonaperioodi, kuid ei räägi sõnagi pandeemiast. Uuest loost võib küll leida sümboleid, mis seostuvad isolatsiooniga, kuid tegelikult räägib lugu sellest, kuidas kaks inimest on võimelised ka koos olles end teineteisest isoleerima.

“Ka rokkmuusikas kehtib sama printsiip, et head kriisi ei saa raisku lasta. Esineme vähem ja kirjutame rohkem uut muusikat,” võttis bändi juhtfiguur Sass viimase aasta kokku. “Õnneks suvi tundub siiski lubav, paljud suurfestivalid on ennast juba välja kuulutanud ja ka Köömest saab suvel nii mõneski ägedas kohas rokkimas näha,” on kidramees Kaspar eeloleva suve suhtes optimistlikult meelestatud.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.