UUS POSTBLUUSILIK MUUSIKAVIDEO “URKAKASS” JAZZLAULJATAR IVI RAUSILT VIIB TEID KOKKU KALAMAJA AUGUSTIGA

Kuvatõmmis videost

Käesolev aasta on alanud Ivi Rausi jaoks lennukalt. Aasta algul ilmus jazzikas singel “See olengi mina”, millele järgnes elektroonilise klubimuusika mõjutustega singel “Sa joonistad mu und”. Mõlemad singlid päädisid uue autoriloomingulise albumi “Üks-Teist” ilmumisega 11. veebruaril 2021.

Täna üllatab Ivi Rausi muusikamaailma uue postbluusiliku muusikavideoga “Urkakass”, mis viib teid kokku Kalamaja Augustiga. See on lugu erakust, kes armastab ühel hetkel head seltskonda ja järgmisel hetkel kondab üksinda mööda Kalamaja tänavaid. Talle meeldib uurida maailma. Ta on isepäine ja uhke nagu üks tõeline Kass.

Ivi Rausi: “Kui me seda lugu stuudios salvestasime, siis ma Kalamaja Augustit veel ei tundnud. Mõne aja pärast saime tuttavaks ja kui hakkasime videot plaanima, siis oli selge, et Kalamaja August saab olema peategelane selles videos. Õnneks kirjutas ta sellele tehingule alla! :)”

Ivi Rausi on laulja-muusik, kes tegutseb muusikamaastikul juba aastaid. Oma karjääri jooksul on ta välja andnud kuus albumit, millest kolm on omaloomingulised: “KummaLiine kleit” (2012) ja “2+2 on 2” (2015), “Üks-Teist” (2021) ja kolm, “Aitäh, Valter Ojakäär!” (2018), “Aitäh, Kustas Kikerpuu!” (2018) ja “Aitäh, Uno Naissoo!” (2019) on lauljatar pühendanud Eesti kullafondi kuuluvate heliloojate loomingu taasavastamisele.

Rohkem infot: www.ivirausi.com

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.