VAATA IKEVALD RANNAPI EEPILIST KONTSERTI ERM-IS

Foto: Anni Õnneleid

Ikevald Rannap, artistinimega Ike Rann, avaldas täispikkuses kontsertvideo, kus tema 9-liikmeline bänd oli 10. IDeeJazzi peaesineja ning mida Sirp nimetas festivali grande finaleks.

“Olen tänulik, et meil oli võimalus imelises Eesti Rahva Muuseumis koos mängida. Veel paar päeva enne ei olnud me kindlad kas kontsert üldse toimub. Praegu tagasi vaadates on rõõm iga noodi üle,” ütles Ikevald Rannap.

“Elav muusika on maagiline, sest see on kordumatu ja aus. Mul on tunne, et meil õnnestus jäädvustada midagi väga erilist ning kuigi publiku arv oli piiratud, siis seda enam on mul hea meel nüüd seda kõigiga jagada,“ sõnas Rannap.

Festivali peakorraldaja Oleg Pissarenko kutsus viimasteks akordideks lavale bändiga koos musitseerima lõunanaabrite legendaarse saksofonisti Deniss Paškevitši ja klaverimängija Kristaps Vanadziņši. Koos mängiti Ike Ranni viimase albumi nimilugu “Synchronize” ja “Born to Create”, mis räägivad koos olemise võlust.

Vaata täispikkuses kontsertvideot:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.