ENDEL KELLAP ON TAGASI JA SEL KORRAL KOOS NUBLUGA

nublu merch – naistepäev – Ago Anderson

nublu andis täna sotsiaalmeedia vahendusel märku, et algas eeltellimine räppari piiratud koguses naistepäeva teemalisele fännikaubale. Värskes videos murrab südameid Ago Andersoni kehastatud Endel Kellapi tegelaskuju.

nublu fännikauba videotes on kaasa löönud mitmed staarid, sealhulgas Jan Uuspõld, Baruto, Mattias Naan, ja Rannamaja tegelased. Täna avaldatud videos, mis on järg aasta tagasi ilmunud naistepäeva teemalisele klipile, teevad kaasa Kristjan Lüüs, Melissa Mariel Korjus ning Ago Anderson.

Kui läinud aastal avaldatud nublu naistepäeva teemalise fännikauba videos keerasid nunnumeetri põhja koerakutsikad, siis värskes klipis mängib peaosa hurmur Endel Kellap. Piiratud koguses räppari naistepäeva fännikaupa on võimalik eeltellida aadressil www.nublufy.ee. Eeltellimusi on võimalik teha kuni 2. märtsini.

Värsket videoklippi saab vaadata siit!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.