LAURA ASTUB ÜLES LOOGA “PLAY” LAUPÄEVAL SOOME EUROVISIOONI FINAALIS

Sel laupäeval astub Laura üles Soome Eurovisiooni (UMK – Uuden musiikin kilpailu) finaalis, kus ta on üks seitsmest finalistist. Võistlus leiab aset Tampere Mediatalo stuudios ning Laura eest on võimalik hääletada nii telefoni kui ka YLE app’i teel. Võitja selgub rahvahääletuse ja rahvusvahelise žürii otsuse liitmisel.

Soome Eurovisioonile kandideeris ligi 300 laulu, mille hulgast Laura lugu valiti välja kuue parema sekka – seitsmes artist on eelmise aasta võitja Aksel Kankaanranta. Teiste hulgas on osalejateks Soome kõige legendaarsem estraadiartist Danny, tulevikulootus Ilta ning Rootsi 1990ndate popartist Pandora.

UMK võistlusloo “Play” autoriteks on Karl-Ander Reismann, Reinis Straume ja Laura ise. “Kogu sündmuse ettevalmistus on kestnud juba 4 kuud ning see on minu jaoks olnud enneolematu kogemus. Siinse maa publiku ootused on mõistagi teised kui see, millega harjunud oleme, aga lähen tegema suurepärast esitust ja mõeldes kandideerinud lugude arvule, tunnen, et enda jaoks olen suure võidu juba saavutanud, olenemata lõpptulemusest,” sõnab Laura vaimustusega.

Laura astub UMK lavale Soome kõige aktuaalsemate artistidega laupäeval, 20. veebruaril, kell 21.00 algavas otsesaates. UMK on põhjanaabrite suurim telesaade, mida vaatab 1,6 miljonit inimest.

UMK otsesaadet koos Laura esitusega saab jälgida siit.

Laulu “Play” muusikavideo YouTube’is:


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.