TUULI AVALDAS KOOSTÖÖS TÄHTVERE TANTSUKESKUSEGA SÄRTSAKA TANTSUVIDEO

Tuuli Rand avaldas enda Eesti Laulu loole “Üks öö” ägeda tantsuvideo, mis tehtud koostöös Tartu ühe suurima tantsuklubi Tähtvere Tantsukeskusega.

Video valmis Eesti Rahva Muuseumis koostöös Tähtvere tantsuklubiga ning videos teevad kaasa üle 40 tantsija. Video koreograafideks ning lavastajateks on Marit Männiste, Kerstin Lõhmus, Maris Kahre, Dolores-Carina Sütt, Maarja Pruuli ja Kalver Kaseorg. “Kerstin Lõhmus ja Maarja Pruuli on tohutult vinge tantsukooli Tartusse rajanud ning nende loodud tantsupere on super! Tundsin ennast nende seltsis nii koduselt ning hoituna ja sellest ma ei hakka rääkimagi, kui hästi tänapäeva noored tantsivad,” kommenteerib artist. Video sai filmitud tantsijatega 10-pealistes gruppides, et oleks kõik oleks praeguste koroona-reeglitega vastavuses.

Video tehnilise lahenduse taga on Karli Haava Minimal Mediast, kes on ise ka tantsu taustaga. “Kui kunagi on mõttes tantsuvideo üles võtta, siis Karli on see mees, kelle poole pöörduda. Kuna ta on samuti tantsija, siis ta oskab täiesti teistmoodi näha tervikut, suhelda koreograafidega nende keeles ning mõista tantsukeelt tervikuna,” lisab Tuuli ise.

Lisaks videole on viimaseid päevi käimas #üksööchallenge, kus tuleb ära õppida Tähtvere Tantsukeskuse poolt loodud spetsiaalne koreograafia ning teha video 17. veebruariks. Auhinnatud saavad lausa kolm inimest, kelle vahel läheb loosi tänavastiilipoe Ballzy poolt väljapandud krediit. Täpsem info võistluse kohta on leitav Tuuli Instagramist.

Tuuli esineb enda looga “Üks öö” juba sellel neljapäeval toimuvas Eesti Laulu 1. poolfinaalis.

Vaata värsket tantsuvideot:


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.