📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 | “KÄGU” LENDAS EDETABELI LATVA

Ansambel Vikat

Pärast kahte nädalat esikohal säramist on 2006. aastal loodud vokaalansambli Greip aktuaalne singel “Marutuul” langenud neljandaks. Tippu hääletati seekord kollektiivi Vikat repertuaari kuuluv pala “Kägu”.

Kolmeliikmelise Tartu ansambli Vikat lugu “Kägu” ilmus 8. jaanuaril koos muusikavideoga, mille on teinud Helen Rae. MuusikaPlaneedi tabelisse pääses lugu esmakordselt kolm nädalat tagasi, varitsedes esimesel kahel korral hõbemedalil ning nüüd on siis ka liidripositsioon kätte võideldud. Palju õnne! 

Vikatile pakkus möödunud nädalal toimunud hääletuses tõsist konkurentsi noore laulja-laulukirjutaja Johanna Kristina singel “Only as a Friend”, mis pikalt gallupit ka juhtis, aga pidi lõpuks napilt hõbemedaliga leppima. 22. jaanuaril ilmavalgust näinud loo kirjutas Johanna Kristina Artjušin kitarri saatel juba mõni aeg tagasi, kuid neiu tundis, et kitarrist ja vokaalist ainuüksi ei piisa. “Kui ma kitarri mängisin ja seda laulu laulsin, siis hakkasid mu peas kõlama erinevad meloodiad ning heliefektid. Kujutasin ette, millisena see laul kõlada võiks, ja nii leidsingi produtsent Martin Kivi, kes aitas kõik mu ideed ellu viia ja tegi laulule tervikliku ning täiuslikuma seade,” sõnas lauljatar singli ilmudes. 

Auväärsel 3. kohal paikneb Kerli T. ja Ragnari esitatud pala “Paremat ei olla saa”, mille viis on tuntud üleilmsest hitist “The Best”. Laul on siinses tabelis vastu pidanud juba kolm kuud ning selle aja jooksul lausa seitsmel korral ka parimaks tunnistatud. Viimasel kolmel nädalal on laulule kuulunud pronksikoht. Kas see suudab end veel ülespoole upitada? Eks näis!  


MuusikaPlaneedi TOP 10 #287 (8. veebruar):

1 (2) [3] Vikat “Kägu” (18.78%)
2 UUS [1] Johanna Kristina “Only as a Friend” (18.34%)
3 (3) [12] Kerli T. & Ragnar “Paremat ei olla saa” (14.41%)
4 (1) [3] Greip “Marutuul” (13.97%)
5 (4) [10] Anne Veski “Kui mind armastad…” (12.01%)

6 UUS [1] Merit Männiste “Rongile” (7.64%)
7 UUS [1] Lauris Reiniks & Luisa Rõivas “Sinuga” (6.55%)
8 UUS [1] Kaia-Liisa Kesler “Carry On” (4.37%)
9 (5) [3] MARHEN & KAOS “Feels” (2.84%)
10 UUS [1] Emphasis “Regulus” (1.09%)

Hääli: 458 (aitäh!)

Reeglite kohaselt pääsevad edasi vaid esiviisikusse hääletatud laulud. Neid asuvad nüüd ründama viis uustulnukat:

Curly Strings “Taevas seab riidu”
REGINA “A Journey”
Silver Palm & Peter Põder “Someone You Loved (Lewis Capaldi kaver)”
SVNDRA feat. Offshore “Weightless”  
Triin Lellep “Natura”

Värske gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja läheb lukku pühapäeval, 14. veebruaril kell 23.59. Tuld! 🔥

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.