CURLY STRINGS AVALDAS UUE IMEKAUNI SINGLI “TAEVAS SEAB RIIDU”

Foto: Maris Savik

Täiendatud kell 14.25

Reedel, 5. veebruaril ilmunud Curly Stringsi uus laul “Taevas seab riidu” on võimas muusikaline rännak, mis viib kuulajaid ajatute teemadeni nagu põlvkondadevahelised suhted ja üksteise hoidmine. “Taevas seab riidu” keskmes on vanema ja lapse vaheline tüli, kus osapooltel on väga raske teineteist mõista. “Arvan, et selle teemaga võib samastuda meist igaüks,” räägib loo üks autoritest Eeva Talsi ja lisab, et “vahel vist ongi parem, kui korralikult ladistab, et tumeda pilve tagant hakkaks jälle paistma päike.”

Curly Stringsi looming sünnib alati päris lugudest ja inimestest. Päris lood ei ole alati kirgastes värvides ja õnneliku lõpuga, aga elada tuleb ju igas hetkes. Olgu need hetked kas rõõmsad või kurvad.

Singli “Taevas seab riidu” muusikavideo sai üles filmitud Tartus Vanemuise väikese maja teatri laval. Ansambli mandoliinimängija Villu Talsi räägib: “Peale pikka kodusolemist oli ülitore minna lavale – hoolimata sellest, et publikut polnud saalis – ja teha koos tõeliselt andeka tiimiga valmis see video.” 

Laul on kättesaadav kõikidel muusikaplatvormidel. Tegu on esimese singliga ansambli uuelt täispikalt albumilt, mis ilmub 2021. aasta maikuus.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.