HORROR DANCE SQUAD VIIB EESTI MUUSIKA VEEBIFESTIVALILE

Eesti metalbänd Horror Dance Squad astub 26. märtsil üles rahvusvahelisel online festivalil Bloody News Online Fest: Spring Madness, mida korraldab tiim erinevatest underground-muusika uudisteportaalidest.

“Olime eelmisel aastal ühed esimesed Eestis, kes korraldasid veebikontserdi ning sel aastal viime selle taseme võrra kõrgemale – astume üles metalfestivalil, kus saab näha meid mängimas meie extreme makeoveri saanud proovikas,” kommenteerib Horror Dance Squadi trummar Henri Kuusk.

“Mängime lugusid meie uuelt albumilt “No Flag Will Fly Forever” seega garanteeritud on verivärske Horror Dance Squadi live energia. Loodame, et kontserdid saavad toimuda originaalses vormis juba varsti. Seniks aga kohtume Bloody News Online Festivalil kus anname oma kuulajatele mõnusa kevadise laengu,” lisab vokalist Karl Mesipuu.

Horror Dance Squadi viimane album “No Flag Will Fly Forever” ilmus eelmise aasta lõpus vinüülil väljamüüdud kontserdiga ning on kuulatav kõikidel populaarsetel voogedastusplatvormidel.

Bloody News Online Fest: Spring Madness toimub 26. märtsil veebilehel https://bloodynews.ro/.

Vaata Horror Dance Squadi septembris 2020 ilmunud muusikavideot “Burn This Place Down”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.