VAATA MARI JÜRJENSI MUUSIKAFILMI “ÕHTUST HOMMIKUNI. PÕLVAS.”!

Kuvatõmmis muusikafilmist

Mari Jürjens laadis YouTube’i üles 2020. aasta kontsert-dokumentaalfilmi “Õhtust hommikuni. Põlvas.”, mis jälgib muusiku värsket loomingut imekaunil suveööl maalilises Põlva linnas.

Mari Jürjens, kelle neljas stuudioalbum “Omaenese ilus ja veas” nägi ilmavalgust 10. oktoobril 2020, räägib filmis oma loomingulisest teekonnast, lapsepõlvest ja viimastel aastatel kirjutatud lugudest. Filmis kõlavad need samad lood, mis värskel plaadilgi. Mariga rändavad kaasa Aivar Surva, Ain Agan, Robert Jürjendal, Indrek Mällo, Sten-Olle Moldau ja Tanel Kadalipp. Muusika salvestas ja mängis kokku Kaarel Tamra, helirežissöör on Tanel Kadalipp. Muusikalise rännaku kaamera taga püüdsid kinni operaatorid Ants Tammik, Teddy Puusepp ja Mart Sard.

“Minu jaoks oli selle filmi tegemine väga eriline kogemus, mis justkui pühitses muusika, mida olin neli aastat loonud. Loomeprotsess on enamasti üksik ning albumit tehes tuli üksinda vastu võtta palju otsuseid. Aga kui ma nägin, kuidas armsad inimesed Põlvas kokku tulid ja kõik nii imekaunilt kulges, tekkis mõistmine, et kõik on väga õigesti läinud,” ütleb Mari.

“Õhtust hommikuni. Põlvas.” on Eestis ainulaadne filmiprojekt, mida tehti rohkem kui kuus kuud ning mille valmimisele andsid oma abikäe kümned kohalikud inimesed. 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.