PROGEROKI SEKSTETT EMPHASIS AVALIKUSTAS UUE MUUSIKAVIDEO

Foto: Anastassia Volkova

Progeroki sekstett Emphasis andis välja muusikavideo loole “Regulus”, mis on pärit bändi hiljuti ilmunud lühialbumilt “Spiral of Time”. Video toodeti ja filmiti Narva fotograafi Aleksandr Kljutšenkovi käe all, kes on tuntud oma tööde poolest nii Eestis kui ka välismaal.

Emphasis on eksperimentaalne 6-liikmeline progeroki bänd, millel on heavy metal juured ja klassikalised džässielemendid. Kollektiiv asutati Eestis 2010. aastal, asutajateks olid kitarrist Pavel Korotajev, basskitarrist Jekaterina Gritskova ja klahvpillimängija Vsevolod Tšelepis.

Aastate jooksul on Emphasis avaldanud 3 stuudioalbumit ning andnud palju live-esinemisi Baltikumis ja Soomes, jagades lava selliste artistidega nagu Arkona, Kobra and the Lotus, Mayan, Testament, Cryptopsy jt. Möödunud aasta septembris toimusid ansambli koosseisus muutused. Esilaulja kohale seadis end noor laulja Denis “Bowrush” Burashnikov, kes tegi debüüdi Emphasise uuel plaadil.

Lühialbum “Spiral of Time” koosneb kuuest loost, mis on inspireeritud kosmilisest esteetikast. Plaat salvestati Stone Oil Studio stuudios Kiviõlis Pavel Korotajevi eestvedamisel ning seda saab kuulata siitkaudu!

Vaata muusikavideot “Regulus”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.