KÕMU: LAURA PÕLDVERE PÄÄSES SOOME EUROLAULU FINAALI?

Kolmapäeval, 13. jaanuaril kell 13 teeb Soome rahvusringhääling Yle video vahendusel teatavaks seitse artisti, kes asuvad võistlema õiguse eest esindamaks riiki tänavusel Eurovisiooni lauluvõistlusel Hollandis. Üllatuslikult arvavad mitmedki lauluvõistluse fännid, et üheks neist artistidest on Eestist pärit Laura Põldvere.

Yle vihjab kõnealuse artisti kohta järgmist: tegu on kellegagi, kes on varem Eurovisioonil võistelnud. Teda on mängitud palju raadios ja soome keel pole tema emakeel. 

Teatavasti on Laura võistelnud Eurovisioonil kahel korral (2005 ja 2017), ta oli aastatel 2005-2010 enimmängitud artist Eesti raadiojaamades ning emakeeleks on tal mõistagi eesti keel.

Kuid see pole veel kõik. Need, kes Laurat Instagramis jälgivad, on täheldanud, et lauljatar on viimasel ajal väga palju Soomes viibinud. Ja mis kõige olulisem – tal on oma fännidele 13. jaanuaril üks uudis edastada. 10. jaanuaril kirjutas Laura oma Instagrami kontol, et ta avaldab kolme päeva pärast ühe suure saladuse. “Olen selle nimel terve elu töötanud ja nüüd on see lõpuks käes,” märkis ta.

Saame siis kolmapäeval näha, kas see saladus on seotud meie põhjanaabrite eurolaulu valimisega. 😉 Soome eurolaulu konkursile nimega Uuden Musiikin Kilpailu 2021 saadeti kokku 278 lugu, finaal seitsme artistiga toimub samal õhtul kui Eesti Laulu teine poolfinaal ehk siis 20. veebruaril.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.