“REPORTERI” TOP 10 | NUBLU & MIKAEL GABRIEL KIHUTASID VIIENDAT KORDA ESIKOHALE

nublu & Mikael Gabriel (foto: Ville Linna)

Artistide nublu ja Mikael Gabriel ĂŒhine hitt “Universum” ronis Kanal 2 muusikatabelis pĂ€rast eelmisel nĂ€dalal teisele kohale langemist tagasi liidripositsioonile.

nublu albumilt “CafĂ© Kosmos” pĂ€rit pala “Universum”, mis asub hetkel Spotify Eesti kasutajate seas esimesel ja Soomes viiendal kohal, on Kanal 2 pingereas Eesti TOP 10 pidanud vastu ĂŒheksa nĂ€dalat, jĂ”udes viiel korral ka tippu. Marta Vaariku nĂ€punĂ€idete jĂ€rgi valminud loo muusikavideost saame ĂŒllatusena teada, mis sai 2006. aasta kultuslĂŒhifilmi “Tulnukas ehk Valdise pÀÀsemine 11 osas” peaosalisest Valdisest. Nimelt on Valdis jĂ”udnud nublu ja Mikael Gabrieliga koos komandör Aruna kosmoselaevale, mis lendab lĂ€bi universumi. Kui ĂŒlejÀÀnud tegelased kosmoselaeval saavad tĂ€pselt aru, mis seal toimub, siis Valdis on veidi segaduses. 

Kanal 2 musatabeli teisele kohale hÀÀletati Jaagup Tuisu aktuaalne singel “Bachata”, mis on eelmise korraga vĂ”rreldes teinud korraliku hĂŒppe, tĂ”ustes kolm kohta kĂ”rgemale. Laul avaldati plaadifirma Made in Baltics alt 9. oktoobril 2020 ning on jĂ€rjeks mullu juunis ilmunud suvehitile “miinusprojekt”. “Algselt kĂ€isin vĂ€lja idee kirjutada bachata-st loo naljana ĂŒhel aiapeol,” kommenteeris Jaagup singli ilmudes. “Laulsin siis kohe esimese viisiga, mis pĂ€he tuli: “Bachata, nii ulalala
” ja kui sĂ”brad siis seda viisi veel terve Ă”htu lĂ€bi laulsid, mĂ”istsin, et vist on pĂ€ris catchy! Seega vĂ”tsin telefoni vĂ€lja, salvestasin seal samas peol esimesed viisi ideed ning jĂ€rgmine pĂ€ev kodus hakkasin oma stuudios lugu produtseerima. Seega sĂ”pradega naljatlemisest sĂŒndis midagi spontaanset ja kĂ”iki kĂ”netavat ning usun, et see kajastub positiivses vĂ”tmes ka loos endas.”

Raadio 2 muusikakĂŒsitluses Aastahitt 2020 kĂŒmnenda koha pĂ€lvinud lugu “soolane vĂ€rska”, mida esitavad villemdrillem ja gameboy tetris, lendas Eesti TOP 10-s möödunud korra neljandalt positsioonilt kolmandaks. LĂŒĂŒrika poole pealt andis siin oma panuse lisaks artistidele ka loo muusika ja produktsiooni eest vastutanud boipepperoni kollektiivist pitsa. “Lugu ise on lihtne ja mĂ€nglev, kuid sĂ”num samas kurb – kaaslane on jĂ€tnud jĂ€rjest rohkem mĂ€rke endast sinu koju ning kĂ”ik sujub, kuid ĂŒkshetk otsustab ta ikkagi lahkuda,” on jutustanud villemdrillem laulu sĂŒnniloost ja olemusest.

Kolmest uuest tulijast pÀÀseb ainsana edasi konkursi Eesti Laul 2021 poolfinalist “Wingman” (#4). Pluuto ja Andrei Zevakini ĂŒhine singel rÀÀgib sellest, kuidas sĂ”brad ĂŒksteist teatud olukordades aitavad. Muide, esialgu polnudki see Eesti Laulu jaoks mĂ”eldud, vaid Zevakin tahtis lihtsalt koos Pluutoga humoorikat lugu teha.


Kanal 2 saate “Reporter” muusikatabel Eesti TOP 10 (8. jaanuar):

1 (2) [9] nublu x Mikael Gabriel “Universum”
2 (5) [13] Jaagup Tuisk “Bachata”
3 (4) [7] villemdrillem x gameboy tetris “soolane vĂ€rska”
4 UUS [1] Andrei Zevakin & Pluuto “Wingman”
5 (6) [19] Liis Lemsalu “Halb vĂ”i hea” [Tabeli veteran] 
6 (1) [2] Cityflash feat. Laura-Ly “Las mina proovin siis ka”
7 (3) [10] NOËP x CHINCHILLA “On My Way”

8 (7) [4] Ott Lepland x PĂșr MĂșdd “Vaikida vĂ”ib”
9 UUS [1] Helen “Nii kĂ”rgele”
10 UUS [1] Egert Milder “Free Again”

Iga nÀdal lendavad kolm kÔige vÀhem punkte saanud lugu tabelist vÀlja. Nende asemele tulevad uued lood, mis alles jÀÀnud seitsmega vÔistlema hakkavad. Seekord astuvad vÔistlustulle:

∙ Jyrise feat. Tuhat NĂ€gu x Kriim “Kesklinn”
∙ Sibyl Vane “Love Department”
∙ Uku Suviste “The Lucky One”

JĂ€rgmist pingerivi saab aidata kokku panna siin.

Kui ajaratast tagasi keerutada, siis tĂ€pselt aasta tagasi valitses edetabelit Uku Suviste singel “What Love Is”. 2019. aastal oli tipus Elina Borni ja JĂŒri Pootsmanni duett “Jagatud saladus”, 2018. a. Tanel Padari suhtedraama “Soovin head”, 2017. a. Liis Lemsalu, Tarvo Valmi ja Metsatöllu esitatud “Ikka ju kuidagi saab” ning viie aasta eest jĂ”udis vĂ”iduni Alen Veziko “Sinu poole teel”, mis kirjutati tegelikult juba suvel 2012:

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.