MAJORLILKWEEN, HARLEMI RÄPILEGEND BODEGA BAMZ NING BRITNEY SPEARSI MADU ILMUTASID PÖÖRASE VIDEOSINGLI “VENOM”!

Eesti juurtega New Yorgi muusik ja modell Alexandra Elizabeth Ljadov aka Majorlilkween ei ole lasknud pealesunnitud vaba aega niisama raisku minna, vaid on ennast senisest veelgi enam pühendanud muusika ja videote produtseerimisele. “Koroona ajal tegelesin palju muusikaga ja mul valmis mixtape “Prada Princess”, mis ilmub sel suvel koos vingete visuaalidega. Samuti on mul olnud võimalus teha koostööd USA räppari Bodega Bamziga, kellega koos valmis mu nüüd ilmuv singel “Venom”,” võtab Alexandra eelmisel aastal tehtu kokku.

Bodega Bamz on New Yorgi räppar ja näitleja. Ta on kokku pannud mitmeid tähelepanu pälvinud mixtape‘e, teinud koostööd A$ap Ferg’i ja Tekashi 6ix9ine’iga, andnud välja 3 albumit ning osalenud mitmes filmis ja teleseriaalis, teisteseas “SMILF” ja “FBI”. “Venom sündis väga orgaaniliselt peale New Yorgi streetwear brändi KidSuper moeshow’d, millest mina ja Alex mõlemad osa võtsime. Show‘lt saime väga ägeda elamuse ning läksime saadud energia ja inspiratsiooniga otsejoones stuudiosse. Kui produtsent mängis beati, siis hakkasime mõlemad edasi-tagasi freestyle’ima ja nii lugu sündiski. Idee oli ühendada ja blendida “high fashion i don’t give a f**k attitude“, Bodega Bamzi hoodi ja iseloomuga. Loo sõnum on, et armasta iseennast ja tea, et sa oled “That Rich N***a“,” räägib “Venomi” saamisloost Bodega Bamz.

“Ühel hetkel tundsin, et videost on midagi nagu puudu,” pajatab “Venomi” pildirea saamisest Majorlilkween. “Googeldasin, et kust saab rentida madu ning sattusin firmasse New York Rent A Snake. Kui maole järgi läksin, siis selgus, et tegemist on korraliku superstaar-roomajaga, kes on osalenud Britney Spearsi MTV VMA 2001 shows looga “I’m A Slave 4 U”. Vahepeal oli tegelane, kelle Britney ristis Bananaks, päris kõvasti pikkust ja kaalu juurde visanud, nii et “kaasnäitlejaga” oli päris tükk tegemist. Äge kokkusattumus on see, et ma isegi mainin Britney nime laulus, sest ta on minu jaoks ikooniline esineja ja minu “bad bitch” inspiratsioon,” võtab Alexandra lõbusa vahejuhtumi kokku.

Eestis on Majorlilkween üles astunud Eesti Filmiauhindade galal, Eesti Muusikaettevõtluse Auhindade galal, mitmes teleshows ja andnud mitu kontserti. “Ootan väga, nagu kõik muusikud terves maailmas, et millal saan oma muusikat elavas esituses kuulajateni tuua. Seni teen tööd stuudios ning valan oma fantaasiad ja emotsioonid videotesse. Loodan siiralt, et saan varsti Eestisse tulla ning siin korraliku show teha,” kõneleb Alexandra Elizabeth.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.