JAZZLAULJATAR IVI RAUSI ALUSTAB UUT AASTAT SÄRTSAKA JAZZIKA SINGLIGA “SEE OLENGI MINA”

Lauljatar Ivi Rausi andis välja singli “See olengi mina”. Singel tähistab uue, muusikast tulvil aasta algust, ning annab teada peagi ilmuvast muusikaalbumist “üks-teist”.

“See olengi mina” muusika ja arranžeeringu on loonud Ivi Rausi. Teksti kirjutas Anneliis Kõiv, keda seob Ivi Rausiga enam kui paarikümne aastane sõprus. Kaasa teevad suurepärased Eesti jazzmuusikud: Tiit Pauluse Noore kitarristi preemia võitnud Karl M Pennar, multitalent Robert Rebane ja Eesti jazzi lipulaev, Ahto Abner, trummidel.

Ivi Rausi: “See on autobiograafiline lugu minust kui naisest, kelle elus on olnud pöördelisi hetki, sukeldumisi tundmatusse, iseenda kaotamist ja uuesti leidmist. “See olengi mina” viib kuulaja mõnusasse prantsuse stiilis kohvikusse, kus kõlab hea muusika, voolab kvaliteetne vein ja kus kohtab kauneid inimesi, kes on tulvil elu.”

Anneliis Kõiv: “Ivi on kontrastide rohke. Ta on minu jaoks sinisilmne realist, diivana sädelev lihtne tüdruk, kes on läbi elu mind suutnud üllatada oma erinevates äärmustes. Võtsin siis sõnapintsli, et maalida portree, mis avaks kuulajale Ivi loomust.”

Ivi Rausi on laulja-muusik, kes tegutseb muusikamaastikul juba aastaid. Oma karjääri jooksul on ta välja andnud viis albumit, millest kaks on omaloomingulised: “KummaLiine kleit” (2012) ja “2+2 on 2” (2015). Kolm viimast albumit “Aitäh, Valter Ojakäär!” (2018), “Aitäh, Kustas Kikerpuu!” (2018) ja “Aitäh, Uno Naissoo!” (2019) on lauljatar pühendanud Eesti kullafondi kuuluvate heliloojate loomingu taas avastamisele.

Rohkem infot: www.ivirausi.com

Kuula laulu SoundCloudist:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.