SALADUSELOOR ON LANGENUD! KES ON KONKURSI EESTI LAUL 2021 TEINE SAATEJUHT?

KuvatÔmmis ETV-st

2020. aasta viimasel Ă”htul tehti ETV saates “SĂ€rav aastavahetus ETVs” teatavaks, kes asub koos TĂ”nis Niinemetsaga (33) juhtima konkurssi Eesti Laul 2021. Paar vihjet uue saatejuhi kohta – ta on blond naine, tegelenud laulmise ja nĂ€itlemisega, 31-aastane. Ahjaa – olnud ka ilmatĂŒdruk 😉

Kas arvasid Ă€ra? Õige vastus on: Grete Kuld (end Klein). Grete rÀÀkis ETV-le antud usutluses, et vĂ”ttis Eesti Laulu saatejuhi koha vastu pĂ€rast kaht pĂ€eva mĂ”tlemist. KĂŒsimusele, mis ootused tal on Eesti Laulu ja kaassaatejuhi TĂ”nis Niinemetsa suhtes, vastas Kuld: “Ma ĂŒritan pigem tĂ€ita neid ootusi, mis minu suhtes on, et mitte kedagi alt vedada, anda endast parim, tĂ€ita oma ĂŒlesannet. TĂ”nis vĂ”iks olla toetav kaaslane.” “Ma luban, et ma olen toetav kaaslane,” vastas Niinemets. 

TĂ”nis Niinemets mĂ€rkis, et nad on Gretega varasemalt kokku puutunud paaril ĂŒritusel, viimati viis aastat tagasi. “Me oleme kĂ€inud sama produktsiooni erinevaid teid pidi, oleme justkui paralleelselt liikunud mööda telesarju ja lĂ€bi selle teineteisest vĂ€hemalt teadlikud olnud. Aga koostöö kui selline saab nĂŒĂŒd seoses Eesti Lauluga olema esmakordne,” mĂ€rkis Niinemets.

Grete Kuld kommenteeris sedagi, et ta oli juba lapsena suur Eurovisiooni lauluvĂ”istluse fĂ€nn ja vaatas saadet koos perega. “Ma arvan et mul on nii mĂ”negi Eurovisiooni lood peas,” ĂŒtles ta. 

Ka TĂ”nise sĂ”nul meeldib talle Eurovisioon vĂ€ga ning talle on meelepĂ€rased mitmedki vĂ”istlusel osalenud lood, nĂ€iteks 2018. aastal KĂŒprost esindanud “Fuego”.

Eesti Laul 2021 poolfinaalid toimuvad 18. ja 20. veebruaril, konkursi suurejooneline finaal 6. mÀrtsil 2021.

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.