SALADUSELOOR ON LANGENUD! KES ON KONKURSI EESTI LAUL 2021 TEINE SAATEJUHT?

Kuvatõmmis ETV-st

2020. aasta viimasel õhtul tehti ETV saates “Särav aastavahetus ETVs” teatavaks, kes asub koos Tõnis Niinemetsaga (33) juhtima konkurssi Eesti Laul 2021. Paar vihjet uue saatejuhi kohta – ta on blond naine, tegelenud laulmise ja näitlemisega, 31-aastane. Ahjaa – olnud ka ilmatüdruk 😉

Kas arvasid ära? Õige vastus on: Grete Kuld (end Klein). Grete rääkis ETV-le antud usutluses, et võttis Eesti Laulu saatejuhi koha vastu pärast kaht päeva mõtlemist. Küsimusele, mis ootused tal on Eesti Laulu ja kaassaatejuhi Tõnis Niinemetsa suhtes, vastas Kuld: “Ma üritan pigem täita neid ootusi, mis minu suhtes on, et mitte kedagi alt vedada, anda endast parim, täita oma ülesannet. Tõnis võiks olla toetav kaaslane.” “Ma luban, et ma olen toetav kaaslane,” vastas Niinemets. 

Tõnis Niinemets märkis, et nad on Gretega varasemalt kokku puutunud paaril üritusel, viimati viis aastat tagasi. “Me oleme käinud sama produktsiooni erinevaid teid pidi, oleme justkui paralleelselt liikunud mööda telesarju ja läbi selle teineteisest vähemalt teadlikud olnud. Aga koostöö kui selline saab nüüd seoses Eesti Lauluga olema esmakordne,” märkis Niinemets.

Grete Kuld kommenteeris sedagi, et ta oli juba lapsena suur Eurovisiooni lauluvõistluse fänn ja vaatas saadet koos perega. “Ma arvan et mul on nii mõnegi Eurovisiooni lood peas,” ütles ta. 

Ka Tõnise sõnul meeldib talle Eurovisioon väga ning talle on meelepärased mitmedki võistlusel osalenud lood, näiteks 2018. aastal Küprost esindanud “Fuego”.

Eesti Laul 2021 poolfinaalid toimuvad 18. ja 20. veebruaril, konkursi suurejooneline finaal 6. märtsil 2021.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.