EESTI PROGEMETALI BÄND EMPHASIS AVALDAS UUE EKSPERIMENTAALSE ALBUMI KOOS TUNTUD EESTI DŽÄSSMUUSIKUTEGA

Ansamblil Emphasis on ilmunud uus eksperimentaalne lühialbum “Spiral of Time”, mille käigus tehti koostööd Eesti džässimaastiku eestvedajatega – trummari Tanel Rubeniga ja multiinstrumentalisti Siim Aimlaga, kes kaunistas lühialbumit flöödi ja saksofoni helidega. Salvestamisest võtsid osa ka Vladimir Bolšakov (kitarr), Anna Drozdova (ksülofon), Julia Mets (viiul) ja Emphasise endine laulja ning praegune art-rock ansambli Mahavok solist Anet Vaikmaa (taustavokaal).

“Meie jaoks on see suurim au, et saime albumi salvestamisse kaasata nii ägedaid artiste! “Spiral of Time” – see on omanäoline katsetus väljuda meie traditsioonilisest kõlast ning tekitada dialoog džässikombinatsiooni, raske heli ning polürütmilise progressiivse roki atmosfääride vahel. Üritasime orgaaniliselt koondada kõik elemendid ühte,” ütles Pavel Korotajev, Emphasise kitarrist ja helilooja.

Septembris 2020 toimusid bändi koosseisus tõsised muudatused. Kollektiivist lahkus vokalist Anna Ganina, kes oli bändi “nägu” seitsme aasta jooksul. Tema asemele tuli ansamblisse noor laulja Deniss “Bowrush” Burašnikov, kes debüteeris just uues Emphasise salvestuses.

Digitaalne lühialbum “Spiral of Time” koosneb kuuest loost, mis on inspireeritud kosmilisest esteetikast. Plaat salvestati Stone Oil Studios Kiviõlis Pavel Korotajevi eestvedamisel. 


Albumit saab kuulata ka voogedastusplatvormidel Spotify, YouTube, Deezer, Apple Music, Amazon Music 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.