STEN-OLLE MOLDAU AVALDAS HILINEJATE HÜMNI “NATUKE HILJA”

Reedel, 11. detsembril avaldas Sten-Olle Moldau singli “Natuke hilja”, mis on kolmas lugu tema kevadel ilmuvalt albumilt “Rapla” ja pühendatud kõigile neile, kel kellaaegadega segased suhted.

“Natuke hilja” räägib sellest, kuidas vahel unustatakse kogemata ära kokkulepitud kohtumisi või tuleb midagi vahele ja lõpptulemusena jäädakse lihtsalt veidi hiljaks. Mõnel juhtub seda muidugi tihemini, kui teisel ja Sten-Ollelegi ei ole teema võõras. “Mul on üks väga piinlik seik, kuidas unustasin kohale ilmuda ühele esinemisele. Olen kahjuks või õnneks kuulnud ka mujalt, et pikema muusikuelu puhul on see juhtunud nii mõnegi teise artistiga ja see valus elamus jääb väga pikaks kummitama – mis on ka õige, sest nii ikkagi ei tohiks juhtuda. Aga elu on kord selline, et vahel ikka juhtub…”

“Natuke hilja” on kolmas singel Sten-Olle kevadel ilmuvalt albumilt “Rapla”. Varem on samalt albumilt ilmunud lood “Kummuli kaheksa” ja “Riburadapidi”.


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.