LOOTUSEST KUNI SÜDAME MURDUMISENI – MIRIKO X KOZY UUS SINGEL “SIREN”

8. detsembril ilmus noorel Eesti artistil Miriko uus singel “Siren”, mis valmis koostöös produtsent Kozyga. Tegemist on kahe artisti esimese omavahelise koostööga.

“Sireen” (kreeka keeles Seirēn) tähistab kreeka mütoloogias imeilusat ohtlikku kurja deemonit, kes võlub ja hukutab oma peibutava lauluga mööda seilavaid meremehi, kes unustavad laevajuhtimise ja sõidavad sireeni kuuldes karidele.

Lugu “Siren” räägib sireenidest, kuid mitte päris nendest mütoloogilistest olenditest, vaid inimestest, kes käituvad justkui sireenid ehk oskavad inimesi võrgutada, endale ligi tõmmata, neilt kõik väärtusliku võtta ning halvale teele suunata. Hetk, kui inimene saab aru, et ta on valel teel, siis on kahjuks juba liiga hilja ja “sireen” on oma eesmärgi saavutanud.

Koostööd Kozyga ajendas Miriko enda soov proovida midagi uut ja astuda mugavustsoonist välja ning luua midagi, mis erineks varasemast loomingust.

Miriko aka Mike-Richard Koch on noor Eesti muusik, kes on kirjutanud lugusid alates aastast 2018. Artist ammutab inspiratsiooni elust enesest, inimestest enda ümber ja igapäevastest situatsioonidest. Ta jälgib aktiivselt nii Eesti kui välismaa artiste, kelle looming inspireerib ka noort artisti ennast ning motiveerib looma iga korraga midagi uut ja paremat.

Kuula uut singlit “Siren” siit:

Kõik Miriko lood on leitavad Spotifyst

1 vastus

  1. EHH ütleb:

    Nooooo, Kaarel Koselt artistinime varastamise eest siitpoolt küll paraku mingit respekti ei tule.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: