KÕIGE SUUREMATE PANUSTEGA LINNADE PÕLETAMINE, MIDA NÄHTUD? VAATA UUT LEXSOUL DANCEMACHINE’I MUUSIKAVIDEOT LOOLE “MONEY”!

Lexsoul Dancemachine avaldas neljapäeval järjekordse actionist nõretava lühifilmi loole “Money”, kus kaasa teeb nii helis kui pildis ka USA kitarrivirtuoos Cory Wong. Bänd on toonud meile albumi “Lexplosion II” pealt juba mitmeid kinolina väärilisi muusikavideosid (“Nu Reality”, “Entertainment” ja “Carambola Jelly”).

Režissöör Raoul Kirsima ja stsenarist Kristjan Tenso poolt loodud lugu haarab vaataja kaasa hämarale underground linnade põletamise õhtule, kelle seas esiplaanil on võitmatuna näiv Boss (Üllar Saaremäe), kes satub lahingusse Lexsouli oma Tsar Bombaga (Robert Linna). Tähelepanelikum jälgija võib video loos tunda ära vihje varasemale muusikavideole, mille eelloona “Money” tegevus aset leiab.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.