APOLLO TOP 15 | ESIKOHALE TUHISES KOSMIKUTE ALBUM “MORBIIT”, TABELIS ON KA PALJU UUSI TULIJAID

Kosmikud (foto: Viktor Koshkin)

Eelmisel nädalal ilmavalgust näinud ansambli Kosmikud seitsmes helikandja “Morbiit” sööstis Apollo poeketi müüdumate albumite värskes edetabelis esikohale. 

1999. aastal loodud Kosmikud peavad oma ahjusooja albumi pealkirja omanikuks Mati Kütti, kes ütles kord bändi muusika kohta, et see on morbiit. Üheksalooline “Morbiit” salvestati möödunud suvel Linnahalli stuudios ning on nüüd väljas nii CD, vinüüli kui kassetina. Ametlikult jõudis see poelettidele 20. novembril, kuid tänu eelmüügile pääses Apollo albumitabelisse juba samal päeval, platsile number 12. Nädalaga on tehtud suur hüpe ülespoole, maandudes otse tipus.

Seetõttu peab kahel korral tabelit valitsenud rokkbänd Terminaator leppima hõbemedaliga. Kollektiiv teatas kolmapäeval sotsiaalmeedias, et seoses piirangute kehtestamisega jäävad ära kõik Harjumaal toimuma pidanud CD/LP “Maailm vs. Lilian” esitluskontserdid. Seega, täpselt pooled esitlustest ei toimu. Praeguse seisuga stardib tuur 8. detsembril Viljandi Pärimusmuusika Aidas, järgnevad kontserdid Pärnu Kontserdimajas (10/12), Jõgeva kultuurikeskuses (16/12), Mooste folgikojas Põlvamaal (18/12) ning Rakvere Teatri suures saalis (20/12). Pääsmed on müügil Piletilevis.     

Värskes Apollo TOP 15-s on lausa viis uut tulijat, neist kõige enam, kolmanda koha vääriliselt, osteti Synne Valtri Bandi kümneloolist debüütalbumit “12 kuud”. Tanel Padari “Sinu aeg” on uuena #5, maailmakuulsa itaalia tenori Andrea Bocelli “Believe” #10, Singer Vingeri “Kuhu?” #11 ja Sadamasilla “Õrntumedana” #15.   

Kõigi kolme taastulija puhul on tegu jõulualbumitega. 


Apollo TOP 15 (27. november):

1 (12) Kosmikud – Morbiit
2 (1) Terminaator – Maailm vs. Lilian
3 UUS Synne Valtri Band – 12 kuud
4 (2) AC/DC – Power Up
5 UUS Tanel Padar – Sinu aeg
6 TAAS Michael Bublé – Christmas (Deluxe Special Edition)
7 (4) Ansambel Laine – Eesti Kullafond
8 (7) DND – Kesköine
9 TAAS Margarita & lapsed – Jõulurahu Sinu kodusse
10 UUS Andrea Bocelli – Believe
11 UUS Singer Vinger – Kuhu?
12 (15) Miljardid – Ma luban, et ma muutun
13 TAAS Erinevad esitajad – Jõulusuveniir 2015
14 (6) Mari Jürjens – Omaenese ilus ja veas
15 UUS Sadamasild – Õrntumedana

Sulgudes positsioon eelmisel korral

Edetabel on koostatud Apollo kaupluste ja e-poe müügitulemuste põhjal ajavahemikul 20.-26. november.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.