HAABERSTIS ALGAB ADVENDIAEG JÕULUMEELEOLU LOOMISE JA LAULUGA

Rolf Roosalu (foto: Merili Reinpalu)

Laupäeval, 28. novembril algusega kell 15.00 avatakse Tallinnas Haabersti linnaosas Väike-Õismäe tiigi kaldal amfiteatris uued valgusinstallatsioonid. Toimub tasuta kontsert, kus muusikalist meelelahutust pakub rahvabänd Sada ja seened ning tiigi ääres promenaadil ootab külastajaid ka väike laat.

Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi sõnas, et Haabersti linnaosa advendiaja üritused pakuvad Väike-Õismäe tiigi promenaadil tegevust kolmel nädalavahetusel. “Kavas on erinevad kontserdid, etteasted ning uute valgusinstallatsioonide avamine,” rääkis linnaosavanem ning lisas, et sel aastal on linnaosavalitsus senisest enam panustanud jõulumeeleolu loomisesse linnaruumis.

“Erinevaid uusi valguslahendusi ning täiendatud vanu võib kohata pea terves linnaosas. Esmakordselt on valguskettidega kaunistatud ka kogu Väike-Õismäe tiigi promenaad ning tiigi kaldal ootavad külastajaid erinevad põnevad valgusinstallatsioonid, mis loovad jõulumeeleolu ja pakuvad silmailu,” ütles Hanimägi ning kutsus elanikke ja külalisi Õismäe tiigi äärde jalutuskäigule.

Kolmel nädalavahetusel ootab külastajaid amfiteatris ka erinevad etteasted ja kontserdid. “28. novembril esineb amfiteatris rahvabänd Sada ja seened, 12. detsembril Jüri Homenja ning 19. detsembril Rolf Roosalu. Lapsi rõõmustab jõuluvana ning linnaosavalitsus jagab glögi ja piparkooke,” tutvustas linnaosavanem advendiaja ürituste programmi. Hanimägi rõhutas, et üritusel tuleks kanda maski, mis katab nina ja suu ning hoida külastajatega vahemaad. “Kanname maski, hoiame vahemaad ning haigena jääme koju! Nii hoiame ennast ja teisi,” kutsus linnaosavanem külastajaid vastutustundlikult käituma.

Ürituste algus kõigil kolmel päeval on kell 15.00. Kontserdid on tasuta. Alates kell 13.00 ootavad tiigi promenaadil külastajad kauplejad.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.